Pravila o kolačićima

Ova web-stranica koristi kolačiće kako bi personalizirala sadržaj i oglase, omogućila značajke društvenih medija i analizirala promet.

Podatke o vašoj upotrebi ove web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu. Oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo, tablet ili mobitel. Može biti dostavljena od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji s web stranicom treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik.

Opg Vidaić koristi kolačiće kako bi omogućio bolje korisničko iskustvo. Ne sadrže kolačiće koji pokreću programe ili postavljaju viruse na računalo. Opg Vidaić koristi kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenosti weba i oglašavanja proizvoda/usluga.

Možete onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo prilagođavanjem postavki svog internetskog preglednika. Međutim, blokiranjem svih kolačića neke funkcionalnosti web stranice mogu biti onemogućene.

Za detaljnije informacije o onemogućavanju kolačića, možete posjetiti upute za onemogućavanje kolačića na najpopularnijim internetskim preglednicima: Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer.

Dodatne informacije o kolačićima i upute za isključivanje pohranjivanja kolačića možete pronaći na web adresama: allaboutcookies.org, youronlinechoices.com, aboutads.info.

Možete onemogućiti upotrebu kolačića usluge Google Analytics preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik Google Analytics Opt-out dostupnog na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.