Proizvodi

PROBAJTE NAŠE PROIZVODE

Sezonsko voće i povrće, od sjemena vrhunske kvalitete, uzgajamo na vlastitoj zemlji, na imanjima u Murvici i Briševu. Ne tretiramo ih pesticidima i zato ćete na njima ponekad pronaći i koju rupicu od puža. No to naše voće i povrće čini samo još ukusnijim, kao što su okusom bogata i domaća jaja koja nesu naše vrijedne koke. U ponudi ćete pronaći i bademe, a kada im je sezona na našem ćete štandu nađu se i divlje šparoge koje beremo za vas.

Fokusirani smo na sezonsko voće i povrće, a jedini smo OPG na tržnici na Relji s vlastitim plastenikom koji vam tijekom cijele godine omogućuje velik izbor proizvoda!

Proljetna sezona

Blitva, spinat, salata, brokula, karfiol, kelj, kupus, kupus spicar, grašak, bob, zelena i crvena salata kristal, puter salata, rikola, koraba, peršin, selen, cikla i trešnje.

Ljetna sezona

Blitva, salata, rajčica šljivar i jabučar, paprika roga i obična, mahune žute, zelene, grah trešnjevac, lubenica, dinja, krastavac, tikvica zelena i bijela, patlidžan, peršin, selen.

JESEN i ZIMA

Blitva, špinat, brokula, cvjetača, koraba, kelj, kupus, kupus spicar, zelena i crvena kristal salata, puter salata, rikola, koraba, peršin, selen, cikla, prokulice, batat i tikva.

*Batat i tikva skladište se za cijelu godinu