Ruralni turizam

Otkrijte čari ruralnog turizma u okolici Zadra

Odmorite se od gradske vreve i prepustite bogatim okusima domaće hrane u kući za odmor s bazenom u sklopu našeg OPG-a!

Kuća Vidaić idealan je odabir za sve one koji se žele opustiti u prirodnom okruženju, a pritom na dohvat ruke imati svježe voće, povrće i jaja. Prostire se na 130 metara kvadratnih, a okružuje ju dvorište od čak 800 m2 u sklopu kojega se nalazi i bazen, ležaljke, stol sa stolicama te vanjski roštilj. U blizini se nalazi i šuma u kojoj možete uživati u ugodnoj šetnji.

Kuća je u potpunosti ograđena što znači da imate privatnost i prijeko potreban mir. Oko nje nalazi se polje našeg OPG-a na 10 000 metara kvadratnih s kojeg ste slobodni ubrati voće i povrće koje želite spremati.

Kuća Vidaić pogodna je za obitelji s djecom, parove ili skupinu prijatelja kojima je primarni cilj odmora opuštanje i uživanje u najbolje od onoga što zemlja nudi. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom, potpuno opremljene kuhinje, tri spavaće sobe i jedne kupaonice te je dostupna za najam tijekom cijele godine. Kućni ljubimci su dobrodošli te se slobodno mogu igrati u dvorištu kuće, samo je bitno da ne ulaze na sam prostor OPG-a.

Zainteresirani za odmor u mirnom okruženju? 

Javite nam se i rezervirajte svoj termin!

Murvica lokacija

Adresa: Put Betega, 23000, Murvica

Plus code: 587H+Q74 Murvica

Google map lokacija: https://goo.gl/maps/LE9HdPFK8CVPeBTM9